Home ยป Striptekenaar

Striptekenaar

Tekeningen naar eigen wens

Tassen op maat gemaakt

Ook voor week- en dagbladen

Zoek je een striptekenaar die je speciaal voor jouw bedrijf een striptekening kunt laten maken? Kies dan voor de designs van Cartoonbook. Dan kun je een striptekening laten maken voor wanden, deuren, kalenders, puzzels, tassen, geveldecoratie en meer. Voor bijna alles waarop een striptekening gedrukt of geplaatst kan worden, kun je bij Cartoonbook terecht.

Tekeningen naar eigen wens

Tassen op maat gemaakt

Ook voor week- en dagbladen

Een striptekenaar met jarenlange ervaring

Er zijn verschillende voordelen als je door de striptekenaar van Cartoonbook een striptekening voor je bedrijf besluit te laten maken. Zo beschikt Cartoonbook over rechten en patenten van diverse cartoons, waardoor je deze alleen bij ons kunt laten maken. Daarnaast kies je voor een bedrijf met veel ervaring, want Cartoonbook heeft al jarenlang veel succesvolle karikaturen en cartoons ontworpen voor de grootste bedrijven. Maar ook kleine lokale bedrijven kunnen bij ons een striptekening laten maken. Dus je kunt zeker met je bedrijf bij onze striptekenaar terecht.

Heeft u interesse in een cartoontekening?

Bel ons of neem contact op via het contactformulier.

Heeft u interesse in een cartoontekening?

Bel ons of neem contact op via het contactformulier.

Voor kleine en grote bedrijven

Van grote ketens tot kleine lokale bedrijven en alles ertussenin, iedereen kan door de striptekenaar van Cartoonbook een striptekening laten maken. Wil je een cartoontas laten ontwerpen voor je winkel? Dat regelt Cartoonbook voor je. Wil je een karikatuur laten maken voor een speciale gelegenheid? Ook dat komt voor elkaar. Wat voor soort striptekening je ook wilt laten maken, onze striptekenaar regelt het voor jou.

Laat een persoonlijke striptekening maken

Als je door onze striptekenaar een striptekening laat maken ben je verzekerd van een goede kwaliteit tekening. Als je deze prachtige striptekening vervolgens in bijvoorbeeld een tas laat verwerken, is de kans groot dat je klant deze tas veel zal gaan gebruiken. Een tas met een grappige striptekening is nu eenmaal leuker om te gebruiken dan een tas met enkel een bedrijfslogo. Maar dit voorbeeld geldt natuurlijk niet alleen voor tassen. Ook voor andere producten kun je onze striptekenaar een striptekening laten maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 6 21483268 of mail naar corvissers@hotmail.com.

Vragen? Neem contact met ons op!

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze producten of ben je benieuwd wat Cartoonbook allemaal voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 6 21483268 of vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Cor Vissers
Cartoonbook
corvissers@hotmail.com
+31 6 21483268

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.