Home ยป Karikatuur tekening laten maken

Karikatuur tekening laten maken

Tekeningen naar eigen wens

Tassen op maat gemaakt

Ook voor week- en dagbladen

Wil je een karikatuur of andere tekening laten maken voor je bedrijf? Laat dit dan doen door de striptekenaar van Cartoonbook. Je kunt bij ons verschillende karikaturen laten ontwerpen voor op een tas, puzzel of kalender. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je er ook voor kiezen om een karikatuur of andere tekening te laten maken voor wanden en deuren.

Tekeningen naar eigen wens

Tassen op maat gemaakt

Ook voor week- en dagbladen

Een karikatuur of andere tekening laten maken speciaal voor jouw bedrijf

Wat voor karikatuur of tekening ga jij door onze illustrator laten maken? Bij Cartoonbook heb je namelijk de keuze uit verschillende stijlen. Sommige van deze stijlen zijn zelfs uniek, omdat ze alleen bij ons beschikbaar zijn. Cartoonbook beschikt namelijk over de rechten en patenten van verschillende cartoons die onder ons intellectuele eigendom vallen. Daarnaast hebben wij al veel succesvolle karikaturen ontworpen voor zowel grote ketens als kleine lokale bedrijven. Iedereen kan door ons een karikatuur of andere tekening van hoogwaardige kwaliteit laten maken.

Heeft u interesse in een cartoontekening?

Bel ons of neem contact op via het contactformulier.

Heeft u interesse in een cartoontekening?

Bel ons of neem contact op via het contactformulier.

Ontdek de mogelijkheden

Een karikatuur van Cartoonbook is een leuk aandenken aan een speciaal evenement van je bedrijf. Daarnaast kun je deze ook goed toepassen om een reclameboodschap mee uit te drukken. Waar je ook een karikatuur voor wilt laten maken, onze striptekenaar zorgt ervoor dat deze aan al je wensen voldoet. Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op via +31 6 21483268 of corvissers@hotmail.com.

Vragen? Neem contact met ons op!

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze producten of ben je benieuwd wat Cartoonbook allemaal voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 6 21483268 of vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Cor Vissers
Cartoonbook
corvissers@hotmail.com
+31 6 21483268

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.