Home ยป Illustrator gezocht

Illustrator gezocht?

Tekeningen naar eigen wens

Tassen op maat gemaakt

Ook voor week- en dagbladen

Heb je al lange tijd naar een goede illustrator gezocht, maar deze nog steeds niet gevonden? Zoek dan niet verder, want je hebt met het vinden van Cartoonbook zeker een goede illustrator gevonden. Je kunt ons allerlei cartoons en karikaturen speciaal voor jouw bedrijf laten ontwerpen. Daarbij heb je ook de keus uit verschillende soorten cartoons die je alleen door ons kunt laten maken, omdat wij hiervoor de rechten en patenten bezitten.

Tekeningen naar eigen wens

Tassen op maat gemaakt

Ook voor week- en dagbladen

Illustrator gezocht? Illustrator gevonden!

Hoe lang je ook naar een illustrator hebt gezocht, het doet er niet meer toe, want je hebt Cartoonbook gevonden. Onze illustrator maakt fraaie cartoons, karikaturen en andere illustraties op aanvraag van zowel grote als kleine bedrijven. Iedereen kan dus bij ons bedrijf terecht en profiteren van de jarenlange ervaring die wij hebben met het ontwerpen van cartoons voor de grootste bedrijven. Daarnaast vind je bij Cartoonbook een aantal unieke en originele cartoons die je nergens anders kunt krijgen, omdat wij de rechten en patenten ervan bezitten.

Heeft u interesse in een cartoontekening?

Bel ons of neem contact op via het contactformulier.

Heeft u interesse in een cartoontekening?

Bel ons of neem contact op via het contactformulier.

Voor al je ontwerpen

Heb je een illustrator gezocht voor het ontwerpen van een cartoon voor een tas? Of wil je een striptekening laten maken voor een wand, deur of zelfs je gevel? Je kan het zo gek nog niet bedenken of wij ontwerpen er cartoons voor. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden en neem contact met ons op. Je bereikt ons via +31 6 21483268 of corvissers@hotmail.com.

Vragen? Neem contact met ons op!

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze producten of ben je benieuwd wat Cartoonbook allemaal voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 6 21483268 of vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Cor Vissers
Cartoonbook
corvissers@hotmail.com
+31 6 21483268

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.