Home ยป Cartoon tassen

Cartoon tassen

Tekeningen naar eigen wens

Tassen op maat gemaakt

Ook voor week- en dagbladen

Wil je een cartoon laten ontwerpen voor de tassen die je in de winkel verkoopt of aan klanten meegeeft? Dan kun je dit het best laten doen door Cartoonbook. Wij hebben al diverse succesvolle cartoons ontworpen voor de grootste bedrijven. Natuurlijk kun je ook als klein lokaal bedrijf bij ons terecht. Wij ontwerpen namelijk cartoons voor tassen voor ieder soort bedrijf. Daarnaast zijn er bepaalde cartoons die je alleen door Cartoonbook kunt laten ontwerpen, omdat wij over de rechten ervan beschikken.

Tekeningen naar eigen wens

Tassen op maat gemaakt

Ook voor week- en dagbladen

Een cartoon speciaal voor de tassen van jouw bedrijf

Tassen met een cartoon worden vaak eerder door je klanten gebruikt dan een tas met alleen het bedrijfslogo. Dit komt omdat het natuurlijk veel leuker is om een cartoontas te gebruiken. Door een cartoon te laten ontwerpen voor op je tassen, zorg je dus dat je tas meer gebruikt wordt. Op die manier maak je gelijk meer reclame voor je bedrijf. Daarnaast maak je op een manier reclame die langer bij je klant blijft hangen. Iedere keer dat de klant naar zijn of haar cartoontas kijkt, wordt hij of zij namelijk aan jouw bedrijf herinnerd.

Heeft u interesse in een cartoontekening?

Bel ons of neem contact op via het contactformulier.

Heeft u interesse in een cartoontekening?

Bel ons of neem contact op via het contactformulier.

Welke cartoon ga jij kiezen?

Naast voor tassen kun je ons ook een leuke cartoon voor puzzels, kalenders, wanden, deuren en nog veel meer laten maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een puzzel met een grappige karikatuur ter gelegenheid van een speciaal evenement? Natuurlijk kun je ook gewoon een cartoon laten maken die meer op je bedrijf in het algemeen slaat. Heb je interesse? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar +31 6 21483268 of stuur een e-mail naar corvissers@hotmail.com. Welke cartoon staat er binnenkort op de tassen van jouw bedrijf?

Vragen? Neem contact met ons op!

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze producten of ben je benieuwd wat Cartoonbook allemaal voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 6 21483268 of vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Cor Vissers
Cartoonbook
corvissers@hotmail.com
+31 6 21483268

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.