Home » Cartoon laten maken

Cartoon laten maken

Tekeningen naar eigen wens

Tassen op maat gemaakt

Ook voor week- en dagbladen

Heb je al een tijdje naar een cartoontekenaar gezocht die je speciaal voor jouw bedrijf een cartoon kunt laten maken? Zoek dan niet verder, want bij Cartoonbook ben je hiervoor aan het juiste adres. Als je voor ons kiest, kies je voor een bedrijf met een jarenlange ervaring. Wij hebben al veel succesvolle cartoons ontworpen voor de grootste bedrijven. Maar we ontwerpen niet alleen voor grote ketens, ook kleine lokale bedrijven kunnen door ons een cartoon laten maken.

Tekeningen naar eigen wens

Tassen op maat gemaakt

Ook voor week- en dagbladen

Een cartoon laten maken voor verschillende doeleinden

Er zijn verschillende cartoons die je alleen door Cartoonbook kunt laten maken. Wij beschikken namelijk over de rechten en patenten van diverse cartoons die behoren tot ons intellectuele eigendom. Daarnaast kun je door onze veel gezochte cartoontekenaar cartoons laten maken voor allerlei toepassingen. Zo hebben wij onder andere al cartoons ontworpen voor:

  • Kalenders
  • Puzzels
  • Wanden
  • Deuren
  • Geveldecoratie

Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden als je ervoor kiest om door ons een cartoon te laten maken. Wij informeren je graag over de vele mogelijkheden als je contact met ons opneemt. Aarzel niet om je wensen te uiten, want wij ontwerpen cartoons voor bijna alles.

Heeft u interesse in een cartoontekening?

Bel ons of neem contact op via het contactformulier.

Heeft u interesse in een cartoontekening?

Bel ons of neem contact op via het contactformulier.

Cartoontekenaar gezocht? Cartoontekenaar gevonden!

Het maakt niet uit hoe lang je al naar een cartoontekenaar hebt gezocht, want die zoektocht is nu over. Je kunt ons een fraaie cartoon laten maken die we speciaal voor jouw bedrijf ontwerpen. Neem contact op om je wensen te bespreken en ontdek de mogelijkheden. Je bereikt ons door te bellen naar +31 6 21483268 of een e-mail te sturen naar corvissers@hotmail.com.

Vragen? Neem contact met ons op!

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze producten of ben je benieuwd wat Cartoonbook allemaal voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 6 21483268 of vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Cor Vissers
Cartoonbook
corvissers@hotmail.com
+31 6 21483268

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.