Home » Cartoon design

Cartoon design

Tekeningen naar eigen wens

Tassen op maat gemaakt

Ook voor week- en dagbladen

Cartoonbook verzorgt al jaren het cartoon design voor reclame en verwante producten van zowel grote als kleine bedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cartoontassen. Dat is echter niet het enige waarvoor je een cartoon kunt laten ontwerpen, want Cartoonbook maakt ook striptekeningen voor wanden, deuren, kalenders, puzzels, geveldecoratie en nog veel meer. We ontwerpen bijna alles.

Tekeningen naar eigen wens

Tassen op maat gemaakt

Ook voor week- en dagbladen

Cartoon design voor kleine en grote bedrijven

Als je het design van je cartoon aan Cartoonbook overlaat, profiteer je van een aantal voordelen. Zo kan bijvoorbeeld ieder bedrijf bij ons terecht, want wij ontwerpen cartoons voor de reclame van zowel kleine als grote bedrijven. Daarnaast beschikken wij over de rechten en patenten van verschillende cartoons, waardoor je deze alleen bij ons kunt laten ontwerpen.

Heeft u interesse in een cartoontekening?

Bel ons of neem contact op via het contactformulier.

Heeft u interesse in een cartoontekening?

Bel ons of neem contact op via het contactformulier.

Met een cartoon creëer je een memorabele reclame

Veel grote bedrijven die verschillende succesvolle cartoons en karikaturen door ons lieten ontwerpen gingen jou al voor. Ook voor kleine lokale bedrijven hebben wij al prachtige cartoons gemaakt. Profiteer van onze jarenlange ervaring en laat ons een cartoon ontwerpen voor de reclame van jouw bedrijf. Met ons professionele cartoon design creëer je een leuke reclame die je klant niet snel meer zal vergeten.

Neem contact met ons op

Laat het design van je cartoon over aan de professionele striptekenaar van Cartoonbook en creëer een reclame die je klanten zich nog lang herinneren. Daarnaast laat je op die manier een product maken dat veel gebruikt zal worden door je klanten. Een tas met cartoon is bijvoorbeeld veel leuker om te gebruiken dan een tas met een bedrijfslogo. Als je klanten het product met ons cartoon design veel gebruik, maken ze bovendien extra reclame voor jouw bedrijf. Wil je weten wat de cartoons van Cartoonbook kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar +31 6 21483268 of door een e-mail te sturen naar corvissers@hotmail.com.

Vragen? Neem contact met ons op!

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze producten of ben je benieuwd wat Cartoonbook allemaal voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 6 21483268 of vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Cor Vissers
Cartoonbook
corvissers@hotmail.com
+31 6 21483268

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.